2009. május 13., szerda

Kritikus énem

Néha előbújik belőlem, és akkor árad kifelé.
1. Az iwiwen van egy olyan rész, hogy "magamról". Nem tudom pontosan hány százalékban, de elég nagy arányban, itt egy idézet áll: "A humor a szeretet kifejezése, amely mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz, mert megakadályozza, hogy a kelleténél komolyabban vegyük magunkat." "Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést." "Mert élek még! Ha törten is,ha vérben is, ha görcsben is,még ha utolsó is vagyok,kit az özönvíz meghagyott,de harcom végig harcoloms a lobogót megmarkolom!"
"Ha mindent szabályt betartasz, minden jóból kimaradsz."
Ha valaki egy fél mondatot sem bír magáról írni, akkor gyorsan beüti a google-ba, hogy idézetek, és máris keres egy olyat, amiről úgy gondolja, hogy na az majd milyen kurvára sokatmondó. Pedig épp ez az, hogy baromira semmitmondó, unalmas és sablonos, és én mindig jót röhögök rajta, hogy baszki ez sem bír magától, magáról írni egy mondatot.
2. Szintén iwiw: a képek. Ez a másik kedvencem, mikor valaki le van fényképezve egy szobában, egy étteremben, vagy egy akár milyen totál sablonos helyen, és a kép alá írja, hogy Írország, Spanyolország, Ausztrália stb. az ilyenen halára röhögőm magam. Lehet, hogy készítek magamról egy képet, felrakom 12 szer, és mindegyik alá mást írok. Az egyik alá azt, hogy Svájc, a másik alá azt, hogy Kenya, a harmadik alá azt, hogy Obama beiktatása utáni buli Mike-nál stb.
Most ha valaki ül egy szobában egy fotelban, akkor miért kell aláírni, hogy Üzbegisztán, mikor az egy szobában egy fotelban valaki.

2 megjegyzés:

smirc írta...

Én is sokat lógok az iwiwen,de inkább röhögök ezeken, mint megbotránkozom.
Mit gondol az aki odaírja a háziállathoz, hogy "öcsém", meg aki odaírja, hogy "pók a sarokban".

magyarromak írta...

Szerintem úgy gondolja, hogy poén.
De a poén akkor jó, ha egyedi. Akkor már nem vicces, ha minden második embernek az van odaírva, az állathoz, hogy pók a sarokban, meg minden második csajnak akinek van tesója, hogy az öcsém.